top of page
  • heimans

Tweede en vijfde plaats in de Balkan Offroad Rallye 2019 voor Brinky Rallysport

In september 2019 was de Balkan offroad rally, het Brinky rallysport team deed dit jaar voor het eerste mee aan deze rally. Dit was ook de eerste rally waar Brinky rallysport meedeed met twee equipes. In deze blog lees je alles wat er tijdens deze 7 daagse rally is gebeurd.


Met een tweede plaats voor Rik van den Brink met navigator Gydo Heimans, en een vijfde plaats voor Jan Peter Hartog met navigator Mark Salomons kan Brinky Rallysport terugkijken op een zeer geslaagde Balkan Offroad Rally 2019.


Vanaf de eerste dag zaten de mannen er goed bij, Rik en Gydo begonnen de eerste dag al meteen met een tweede tijd in het klassement, Jan Peter en Mark hebben de eerste dag een tiende tijd neergezet en klommen daarna gestaag in het klassement, in deze rally met toch een sterk veld en zware specials iedere dag.


Tot de laatste dag was het nog spannend voor de twee equipes, ze moesten beide hun positie in het klassement verdedigen met de concurrentie hijgend in hun nek. Maar met een sterke dagzegen en tweede tijd van de dagen hebben de mannen van Brinky rallysport de posities goed verdedigd en behouden.


Gedurende de rally is er niks kapot gereden, op een paar onderdelen na die meteen gezien en gerepareerd werden tussen de special stages en aan het eind van de dag, door de monteurs van 4x4 centrum Ermelo. Er werden weinig navigatiefouten gemaakt, het was een prima week zonder incidenten. En dat werd beloond met twee fraaie resultaten.

64 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page