top of page

Sponsoren

Graag introduceren wij onze sponsoren. Wij danken hen voor de support en het mede mogelijk maken voor onze rally sport. Wilt u ook sponsor worden? U kunt vrijblijven contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Brinky is een familiebedrijf dat al decennia actief is in de handel en productie van vlees en broedeieren. Vanuit Ermelo im- en exporteren we voornamelijk bevroren levensmiddelen en broedeieren. We beschikken hiertoe over moderne opslag- en verwerkingsruimtes in Ermelo.

Van oorsprong richtten we ons op de handel en productie van pluimveevlees. Tegenwoordig zijn we actief in de productgroepen vis, rundvlees, varkensvlees, kip & gevogelte, diepvriesgroente & patat. Daarnaast handelen we ook in broedeieren.  

logo.png

Wivast Vastgoed B.V. is een familiebedrijf dat in 2014 is begonnen met het opbouwen van een beleggingsportefeuille. Wij kopen vastgoed aan om deze vervolgens langdurig in belegging te nemen en proberen daarbij waarde toe te voegen door panden te verduurzamen of uit te breiden. Naast het kopen van beleggingsvastgoed breiden wij onze portefeuille ook uit door zelf te ontwikkelen.

Schermafbeelding 2019-09-02 om 15.04.18.

Onze speciaal opgeleide medewerkers staan garant voor perfecte service en deskundig advies. Met hun passie voor de 4x4 techniek zullen zij er alles aan doen om uw wensen optimaal uit te voeren. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat uw 4x4 of S.U.V. in top-staat verkeert.

Uiteraard hebben wij ook bij Off-Road Rally Development / 4×4 Centrum Ermelo de afdeling Rally Service & Logistiek. Wat is eigenlijk ‘service’, wel, bij ons bestaat dat uit een team van zeer ervaren monteurs die op alle problemen snel een antwoord hebben. Onze monteurs moeten, en zullen binnen een paar minuten een probleem kunnen oplossen, dit kan op een ‘service punt’ zijn tijdens de een rally-stage, maar ook vaak tijdens de nachtelijke uren als de ORD Rally Wagens onderhouden worden in het kamp.

43087121_1900089283406353_35483543619292
bottom of page