top of page

Rallye Breslau 2020 Keuring

Bijgewerkt op: 12 sep. 2022

Brinky Rallysport kijkt uit naar start Breslau Rally


De auto’s zijn gisteren al gekeurd en vandaag is er nog even tijd voor een korte testrit. Wat Brinky Rallysport betreft mag de Breslau Rally van start, het team is er klaar voor.

Zoals gebruikelijk verzorgt 4x4 Centrum Ermelo de service tijdens de rally. In totaal is het team met zes auto’s aanwezig.


Nadat in Bulgarije vorig jaar Jan Peter al met de ORD 150 had gereden, rijdt nu ook Rik van den Brink met een nieuw gebouwde ORD 150 de Breslau Rally. En mikt het team natuurlijk op hoge klasseringen.


Jan Peter Hartog: ,,We zijn heel blij dat we hier bij de Breslau Rally zijn. Het was even afwachten of we erheen konden met het hele corona verhaal. Maar de laatste weken kwam het steeds dichterbij en nu sta ik hier met een heel lekker gevoel. Onze laatste wedstrijd was de Balkan Rally, vorig jaar september. In de tussentijd zijn we nog wel in Frankrijk geweest om te testen met 4x4 Centrum Ermelo, maar dat is toch iets heel anders. Daar hebben we de auto’s tot het uiterste getest. Los van wat kleine dingetjes die verbeterd moesten worden, waren de resultaten heel positief. De auto’s zijn klaar voor deze rally.’’


Mark Salomons zit net als tijdens de Balkan Offroad weer naast Jan Peter. Gydo Heimans is weer de navigator naast Rik. Vanavond om 19.00 uur is de rijdersbriefing, dan wordt er ook meer bekend over de eerste etappe van morgen.1 weergave0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page