top of page

Rallye Breslau 2020 Stage 1

Bijgewerkt op: 12 sep. 2022

Wisselende resultaten voor Brinky Rallysport in eerste dag Breslau RallyeMet een voorlopig 10e tijd voor Jan Peter en Mark en een 34e tijd voor Rik en Gydo was het een dag met twee gezichten voor Brinky Rallysport. Rik en Gydo reden de tweede tijd in de eerste special, en gingen aan kop in de tweede special totdat op kilometer 33 een kapotte steekas voor een oponthoud zorgde van een uur.


Gydo: ,,Vanochtend gingen we heel goed van start, met een tweede tijd. We gingen lekker vooraan van start in de tweede special. Na 30 kilometer gingen we aan kop, maar na een klein bultje bleek dat de aandrijfas gebroken was en een schokdemper kapot was. We hebben anderhalf uur verloren met de reparatie in de proef, die we nog met een redelijk tempo uitgereden hebben. Ontzettend zonde, we lagen op kop en het ging voorspoedig. De snelheid is goed, morgen weer een nieuwe dag en dan gaan we wel zien hoever we komen.’’Jan Peter en Mark staan in de uitslag op een 10e plaats. Jan Peter: ,,De eerste stage moesten we even op gang komen. Er zaten twee lastige navigatiepunten in, waar we iets tijd verloren hebben. We vertrokken als 19e, ik moest er echt weer even inkomen. De tweede stage ging perfect, met een goed tempo en geen navigatiefouten. Daarmee kunnen we morgen wat verder naar voren starten, en dan kunnen we wat makkelijker ons eigen tempo rijden. Balen dat Rik pech had, een uur tijdsverlies ga je niet zo snel meer goed maken.''


Woensdag staat de tweede etappe op het programma met twee langere proeven met een totale lengte van 210 kilometer tegen de klok.


4 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page